CONTACT US

Are you not finding the answer you’re looking for? Contact us directly at support@guardo.be and one of our customer service representatives will get back to you as soon as possible. Please provide us with as much relevant information as possible, this will help us to give you an accurate answer.

Send an e-mail !

 OUR HAPPY CUSTOMERS

 • Ik heb zopas de nieuwe mount ontvangen, waarvoor dank. Dit noem ik service ! Verder wens ik nog meedelen dat de camera  perfect werkt, net als alle accessoires en de app in combinatie met een IPhone. Ik zal iedereen die mij iets over de camera vraagt jullie producten en service aanraden !

  David R. (BE)
 • Wat vind ik dit top!  Super bedankt ! Mijn volgende aankoop is ook zeker een product van jullie en ik zal dit melden aan wie het maar horen wil!

  Yvonne V. (NL)
 • Zondag mail met hulpkreet, maandag reactie, woensdag nieuwe accu's! Wat een #service van guardo.be!

  Martijn Euyen (@martijneuyen)
 • Mooie en handzame apparatuur voor een aangenaam prijsje! Met een prima service hierachter is Guardo zeker een aanrader! 🙂

  Jeroen (NL)